Aurel Vlaicu Office Building

ID: CP140899

3.500.000,00 €
2.356 m2010
? / 8Certificare Green BuildingPodea înălțată
Descarca Prezentarea
Dotari & finisaje
Facilitati imobil

Cladirea de birouri de clasa A este situata in sectorul 1, în partea de nord a Bucureștiului avand o deschidere la o artera principala fiind situata in vecinatatea statiei de metrou Aurel Vlaicu, aproape de intersecția cu strada Nicolae Caramfil, cu un acces foarte bun si catre parcul Parcul Herastrau.

Beneficiind de un perete cortina pe intreaga deschidere EST-SUD-VEST cladirea propune o solutie foarte eficienta pentru birou, cu pardoseala tehnica, incalzire si racire prin ventiloconvectori de tavan, o zona deschisa ce poate fi eficient partitionata, per ansamblu un spatiu luminos si primitor, excelent deservit de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Cladirea oferă o locatie cu accesibilitate excelenta, fiind amplasată in vecinatatea Parcului Herastrau, la trei minute de mers pe jos la statia de metrou Aurel Vlaicu, la mai putin de 3 km de Piata Victoriei, şi cu acces facil catre aeroporturile internationale.
Suprafata totala inchiriabila este de aproape 2.500 mp, dezvoltata pe sapte etaje, oferând chiriaşilor spaţii la standarde de Clasa B.

Localizare pe harta Vecinatati:
  • Floreasca
  • Herastrau
  • Aviatorilor Parcul Herastrau
  • Statie de metrou
  • Iride Business Park
Bifeaza punctele de interes

Proprietati similare