Spatii logistice/depozitare in cadrul NGB Distribution Center

ID: CP500405

4,00 € / mp / luna

Situat direct pe soseaua de centura a Bucurestiului, Centrul de Distributie NGB ofera cel mai bun acces pentru distributie in zona de sud a Municipiului Bucuresti. Ideal pentru distributie, pharma, curierat si magazine online. Autostrada A1 se afla la 4km iar centrul orasului la numai 9km. In plus, sunt numai 66 km până la granita (Giurgiu-Ruse)

In prezent sunt in curs de dezvoltare , cu termen de finalizare ianuarie 2019, 12.000 mp spatii logistice de clasa A, cu o inaltime utila de 10m si proiect conform noilor reglementari ISU. Partitionari disponibile începând de la 1.000 mp. Tipul si numarul de usi de acces sunt pozitionate la cerere. Statie de carburanti logistica si spatii adminitrative disponibile in incinta. Se asigura transfer catre transport in comun.

Comision 0% pentru chiriasi. Termeni comerciali foarte atractivi. Dezvoltator cu situatie financiara solida, specializat in spatii industriale.

Localizare pe harta Vecinatati:
  • Locatia se afla pe centura de sud-vest a Municipiului Bucuresti la 4km de Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti in zona industriala a localitatii Bragadiru. Zona este dezvoltata pe segmentul industrial productie si logistic. Cele mai importante companii din zona sunt Chipita Exalco Atifco si ULMA.
Bifeaza punctele de interes