10 cladiri de birouri speciale in Bucuresti

In care dintre ele ti-ar placea sa lucrezi?

officelease@crosspoint.com.ro

Bucurestiul se transforma, iar piata spatiilor de birouri este mai ofertanta decat oricand. Fata de anii precedenti, optiunile celor care cauta spatii de birou sunt din ce in ce mai variate si, uneori, surprinzatoare.
De la spatii cu aspect industrial, la cladiri moderne inspirate din arhitectura urbana londoneza sau cladiri cu design futurist, cu toate facilitatile si dotarile moderne, necesare activitatii marilor multinationale, Bucurestiul ofera din ce in ce mai multe optiuni!

Fatada de caramida si aspectul industrial al cladirilor sunt cerinte din ce in ce mai prezente din partea companiilor care isi doresc sedii de birou cu personalitate. Primele optiuni interesante de acest tip, pe lista noastra de alegeri pentru acest material, sunt doua cladiri situate in centrul hip al Capitalei.

Desi o constructie noua, in curs de finalizare, aceasta cladire situata in zona Calea Victoriei este un model de revitalizare urbana, prin conversia unei structuri mai vechi intr-un spatiu urban modern si functional pentru activitati de birou

Fost spatiu industrial, cu istorie de peste un secol, acest ansamblu urban neconventional, situat central, este o varianta surprinzatoare de sediu de birou, pentru cei care activeaza in industrii creative sau doresc convertirea unui spatiu adiacent sediului de birou intr-un centru hip multifunctional, pretabil inclusiv organizarii de evenimente proprii.
O alta oferta interesanta de spatii de birou se regaseste tot in zona centrala al orasului, intre Piata Unirii si Piata Victoriei.
O serie de cladiri moderne, ce ofera toate facilitatile spatiilor de birou de clasa A, cu arhitectura interesant contrastanta cu peisajul Micului Paris au fost recent lansate sau sunt in curs de finalizare, pregatite pentru a fi curand lansate oficial.
In zona de Centru – Vest a Capitalei, in proximitatea Politehnicii si a zonei Grozavesti – Regie, are loc poate cea mai interesanta competitie de pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti. O zona foarte atractiva pentru marile companii din IT, BPO, servicii din punctul de vedere al accesului imediat catre centrul Bucurestiului, al multitudinii de mijloace de transport disponibile si al proximitatii fata de cartierele furnizoare de forta de munca din Vestul orasului, aici dezvoltatorii se intrec in a oferi cele mai interesante si inovatoare solutii de cladiri de birouri:
Vilele bine pozitionate, central sau in zone prin traditie diplomatice vor fi mereu unele dintre preferatele celor care isi doresc un sediu de birou in care sa fie unic ocupant si prin care sa se diferentieze de cladirile tip “cubical”.
Aceasta cladire de patrimoniu din zona Bd. Dacia, ce dateaza de la 1900, se distinge printr-un stil arhitectural deosebit, ornamentatie ampla cu elemente din lemn masiv, care se regasesc in constructia balcoanelor, inclusiv stucatura deosebit de discreta. Proprietarul a restaurant imobilul in 2010, in vederea inchirierii pentru un sediu de companie/ ambasada, pastrand absolut toate elementele arhitecturale originale.

Oferte spatii de birouri

Ti-a placut una dintre proprietati?
Contacteaza-ne la 40 21 232 45 40 sau pe  officelease@crosspoint.com.ro

990 mp pentru spatii comerciale
Cladire ultramoderna, Centru

Cladire de birouri
Zona Unirii

INVESTITIE, randament 7,3%:
Parter comercial Unirii (inchiriat 2020)

Birouri in vila
Zona Mosilor / 2 min. de Metrou Unirii – min. 110 mp