Despre noi

Crosspoint este una dintre cele mai experimentate companii imobiliare din Romania.

O reputatie excelenta, o retea solida de contacte construita in peste 10 ani de activitate pe piata si o viziune contemporana asupra business-ului de Real Estate – acestea sunt cateva dintre elementele care diferentiaza Crosspoint Real Estate.

Capital Markets | Spatii de Birouri | Servicii pentru Chiriasi | Retail | Industrial si Logistica | Rezidential | Terenuri si Investitii | Evaluari Imobiliare si Analize de Piata

Fondat in 2005, Crosspoint ofera servicii sofisticate de tranzactionare si consultanta pentru domeniul imobiliar, cat si solutiile financiare necesare marilor investitori si dezvoltatori.

Crosspoint Real Estate gestioneaza operaţiuni şi portofolii imobiliare complexe pentru clienti locali si pentru multinationale din peste 100 de tari.

Oferim echipe dedicate, care asista clientii angajaţi în vânzarea, cumpărarea, construirea şi finanţarea proiectelor imobiliare si construiesc strategii eficiente- pentru a reduce costurile şi a optimiza portofoliile imobiliare.

Serviciile de tranzactionare si finantare in imobiliare sunt susţinute de cercetări si analiza de piaţă şi de asistenţă pentru a maximiza valoarea activelor imobiliare.

Asociat international Savills in Romania
Mii de proprietati spectaculoase in portofoliu
Expertiza specializata pe segmentul rezidential de lux
Instrumente inovative de Marketing si Vanzari, pentru gestionarea proiectelor din portofoliu

European Property AwardsLondra 2013

In 2013, Crosspoint Real Estate a fost distinsa, in cadrul Galei International Property Awards, la Londra, cu premiile Highly Commended Real Estate Agency si Highly Commended Property Consultancy.

Crosspoint Real Estate a concurat, pentru aceste distinctii, cu o serie de firme de profil din Romania.

Premiile International Property Awards se acorda pentru cele mai bune realizari ale companiilor imobiliare din intreaga lume.

Testimoniale Clienti

Recomandam cu incredere compania Crosspoint drept unul dintre consultantii de top in real-estate din sud-estul Europei. Am identificat in echipa Crosspoint cu care am colaborat pe toata durata derularii proiectului Vivenda o inalta implicare profesionala – pornind de la o profunda analiza a pietei si pana la identificarea unor solutii care s-au potrivit perfect cerintelor noastre specifice.

Mauricio Messa Gomez, Country Manager, Hercesa

Serviciile personalizate si implicarea echipei Crosspoint in vanzarile apartamentelor din complexul One Floreasca Lake, dezvoltat de One United Properties, a demonstrat calitatea unei echipe experimentate si concentrata pe rezultate. Echipa Crosspoint cunoaste amanuntit piata rezidentiala de top din Nordul Capitalei, iar reteaua de contacte folosita de acestia a fost foarte utila pe parcursul dezvoltarii proiectului mentionat. Continuam sa lucram impreuna pentru servicii de vanzare si cumparare proprietati si recomandam cu incredere Crosspoint ca o companie de brokeraj rezidential de top.

Victor Capitanu, Presedinte, One United Properties

Pe parcursul colaborarii noastre, Crosspoint Investment Banking & Real Estate ne-a demonstrat professionalism si implicare, furnizand servicii si rezultate impecabile. Am beneficiat de consultanta specializata si adaptata nevoilor noastre, pe segmentul de real estate si recomandam cu incredere mai departe Crosspoint drept un partener de incredere, atat ca furnizor de solutii imobiliare, cat si drept consultant strategic in identificarea celor mai bune solutii financiare.

Ciprian Glodeanu, Partener, Wolf Theiss & Asociatii

Recomandam cu incredere Crosspoint Investment Banking & Real Estate drept un consultant de top, cu o excelenta expertiza de piata si orientare catre nevoile clientului. De-a lungul timpului, am apreciat abordarea strategica a companiei, precum si reteaua impresionanta de contacte – elemente care au facut diferenta in privinta obiectivelor noastre de business.

Corina Corda, Presedinte Board, British School of Bucharest

nepi

In numele NEPI, sunt onorat sa recomand activitatea Crosspoint Real Estate. Am avut o interactiune excelenta pe segmentul retail lease cu reprezentantii Crosspoint, pe care ii consideram unii dintre cei mai buni specialisti pe piata romaneasca.

Sebastian Mahu, Asset Manager NEPI – New Europe Property Investments plc

nepi

Recomandam Crosspoint Real Estate drept una dintre cele mai profesioniste companii de real estate pe segmentul commercial. Echipa Crosspoint a demonstrat un nivel foarte bun de cunoastere a pietei si de livrare a serviciilor de consultant pe segmentele inchirierii de spatii de birouri, servcii pentru proprietari, capital markets.

Geo Margescu, Fondator – Forte Partnersu