Property Marketing & PR

Property Marketing & PR


PiAr

Property PR

Departamentul de PR al Crosspoint Real Estate utilizeaza tehnici si instrumente de comunicare sofisticate pentru a construi relevanta si o prezenta pregnanta a proiectelor pe care le reprezentam in mass-media.
Accesam o retea solida de contacte in mass-media, oferind clientilor expunerea necesara pentru promovarea proprietatilor.

Foto-Video

Fotografii & prezentari video profesionale

Fotografia joaca un rol esential in prezentarea si procesul de vanzare a unei proprietati.

Fotografii nostri specializati realizeaza fotografii si filmari profesionale, filmari aeriene, fotografii panoramice, pentru a evidentia cele mai spectaculoase caracteristici ale proprietatii dumneavoastra.

marketing-online

Marketing online & new media

Lucram constant cu cele mai mari portaluri imobiliare de pe piata locala si internationala, asigurand o prezenta pregnanta a proprietatilor pe care le reprezentam in mediul online.

Pentru ca intelegem schimbarea ritmului de circulatie a informatiei pe internet si noile medii de comunicare, Crosspoint Real Estate este una dintre primele agentii care a implementat mecanisme de promovare pe canale sociale precum Facebook, Linked In, Pinterest or Google +.

revista

Revista Crosspoint Property Invest: Revista investitiilor imobiliare de lux

Editata de Crosspoint Real Estate si adresata cumparatorului sofisticat si investitorului in proprietati de lux, Revista Property Invest este sursa principala de informare in ceea ce priveste dinamica pietei locale de real-estate.
Revista este editata trimestrial, intr-un tiraj de 3.000 de exemplare si distribuita targetat reprezentnatilor corpului diplomatic, expatilor, antreprenorilor locali si reprezentantilor top managementului companiilor ce activeaza pe piata din Romania.

Prezenta-online

Prezenta dinamica in online & new media

Revolutionand piata locala de real-estate, website-ul Crosspoint Real-Estatate ofera cumparatorilor si proprietarilor optiunea de a-si personaliza cautarile, stabilind vizite la proprietati doar prin intermediul unui click si incluzand alte optiuni precum:

  • Filmari si fotografii profesionale HD, inclusiv imagini aeriene
  • Fotografii panoramice (360*)
  • Selectii personalizate (pe diferite criterii, ex: pret, pozitionarea pe harta, tipul proprietatii)
  • Actualizare instant a celor mai bune oferte
  • Cont personalizat de client

mii-de-contacte

Mii de contacte relevante

Prin intermediul unei platforme CRM sofisticate, cat si prin afilierea la reteaua Leading Real Estate Agencies of the World, Crosspoint Real Estate dispune de o retea de mii de contacte relevante – pentru tranzactionarea proiectelor rezidentiale, comerciale sau de birouri – atat de pe piata locala cat si la nivel international. Pe piata locala, lucram in regim de confidentialitate cu peste 10.000 de mari proprietari, antreprenori, investitori sau clienti privati – iar la nivel international activam in interiorul unei retele care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar şi 120.000 de asociaţi, în peste 50 de ţări din întreaga lume.

marketing

Campanii de marketing sofisticate

Pentru proiectele pe care le reprezentam in exclusivitate, echipa de marketing Crosspoint Real Estate dezvolta campanii personalizate si instrumente dedicate, care asigura promovarea pe canale ce includ mass-media de specialitate, email marketing, PR, online & new media.