Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă

Apartament 2 camere, Metrou Gorjului Comision 0%

Zonă: Bucuresti - Gorjului
ID Proprietate: CP1912062

Preț: 94.900€
(+ 9% TVA)

NOVUM BUSINESS INVEST a demarat lucrarile pentru a livra in timp util si la cel mai inalt standard de calitate, cel mai nou si modern ansamblu rezidential – NOVUM 56.

Proiectul va propune mai multe tipuri de apartamente, atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si 3 camere, iar datorita amplasamentului si imprejurimilor reprezinta un cadru ideal ce imbina spiritul familial de ACASA cu facilitatile unei vieti urbane moderne.

CALITATE

Novum Invest este o companie cu o experienta de peste sapte ani in domeniul imobiliar si un dezvoltator cunoscut in special pentru profesionalism. Serviciile de top pe care le oferim clientilor nostri ne recomanda in alegerea caminului perfect.

FINISAJE PREMIUM PLUS

Apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase si mai spatioase, iar finisajele vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si standarde, mai ales ca fiecare rezident si le poate alege dupa bunul plac. Gresia, faianta cat si parchetul provin de la producatori internationali de renume, iar tamplaria vine cu perioada de garantie si service, astfel incat nu veti mai avea grija reparatiilor prin casa. Finisajele de calitate superioara sunt alese cu grija pentru confortul tau de o echipa de profesioniști cu vasta experienta, astfel sa simti ca NOVUM 56 este ACASA.

RECREERE

Imprejurimile noului ansamblu NOVUM 56 permit o gama larga de activitati, cumparaturi avand supermarketuri in imediata proximitate, doar 6-minute te despart de o sedinta de shopping in Plaza Romania Mall sau o plimbare prin Parcul Drumul Taberei.

FACILITATI TRANSPORT

Sunteti aproape de puncte de interes importante, precum scoli, universitati, clinici medicale, centre comerciale (Plaza Romania si Afi Cotroceni), stadioane, iar mijloacele de transport in comun sunt foarte usor de accesat: metrou (statia Valea Ialomitei la 9 minute de mers pe jos/ 700 m departare), autobuz (104, 173, 385), tramvaie (41, 47 si 32).

METROU GORJULUI- 600 m
METROU VALEA IALOMITEI – 700 m
LIDL- 260 m
PARCUL DRUMUL TABEREI- 1.4 km
PLAZA ROMANIA- 2.2 km
AFI PALACE COTRCENI – 3.2 km


Adresă Apartament 2 camere, Metrou Gorjului Comision 0%

Oraș: Bucuresti

Zonă: Gorjului

În apropiere: PENNY JYSK METROU GORJULUI- 600 m METROU VALEA IALOMITEI - 700 m LIDL- 260 m PARCUL DRUMUL TABEREI- 1.4 km PLAZA ROMANIA- 2.2 km AFI PALACE COTRCENI – 3.2 km


Caracteristici Apartament 2 camere, Metrou Gorjului Comision 0%

Etaj: 4

Suprafață utilă: 52.52mp

Suprafață construită: 74.05mp

Camere: 2

Camere: 1

Băi: 1

Balcoane: 1

An construcție: 2023

Etaje clădire: 11

Stadiu construcție: În construcție

Dotări și utilități Apartament 2 camere, Metrou Gorjului Comision 0%

Alte spații: Curte comună, Grădină proprie, Lift, Loc de joacă copii

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun

Izolații termice: Izolație exterioară

Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon