Aviatiei Tower- Apartament 2 Camere de Vanzare OFERTA SPECIALA

Zona: Bucuresti - Aviatiei

ID proprietate: CP1191188
Pret: 151.317€
(+ 19% TVA)

Va prezentam un superb apartament de 2 camere, aflat in Aviatiei Tower, un bloc proaspat finalizat la sfarsitul anului 2020 si este compartimentat astfel: Living de 22,39mp, Bucatarie de 8,24mp, Dormitor de 13mp, Baie de 4,7 mp si un balcon de 12mp! Situat la etajul 8, apartamentul este unul dintre ultimele 3 de acest tip ramase iar pretul listat include o reducere de 10% fata de preturile initiale si se vinde fara comision catre cumparator!

Apartamentele se vand nemobilate, complet finisate cu finisaje de inalta calitate precum produse sanitare Vitra, parchet triplustratificat si tamplarie Schuco! Exista si locuri de parcare subterane disponibile pentru pretul de 20.000 + TVA!

Despre Complex:
Situat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Aviației, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, ansamblul rezidențial Aviației Tower reprezintă materializarea stilului de viață dorit. De la proiect, la finisaje și design, facilități și amplasare, totul este caracterizat de eleganță și bun gust, confort și rafinament.
Apartamentele ce compun Aviației Tower au fost proiectate ca spații generoase. Pe cele 11 etaje ale ansamblului rezidențial sunt apartamente intime și elegante cu 2 și 3 camere, iar cele 4 duplexuri situate la ultimul etaj conferă un sentiment unic de exclusivitate.

Aviației Tower este amplasat în apropierea a 2 dintre cele mai mari centre business din București (Novo Park Business Center, HP Global E-business Center), dar și al unor companii multinaționale precum Genpact sau Nestle.

Mall Promenada se află la doar 500m, iar în vecinătate se află centre comerciale, instituții bancare de top, restaurante și cafenele exlusiviste, farmacii moderne și o clinică medicală la standarde internaționale.

Adresa

Oras: Bucuresti
Zona: Aviatiei

Caracteristici

Etaj:  8
Suprafata utila:  54mp
Suprafata construita:  81mp
Camere:  2
Dormitoare:  1
Bai:  1
Terase:  1
An constructie:  2020
Etaje cladire:  11
Stadiu constructie:  Finalizată

Dotari si utilitati

Amenajare străzi: Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun, Străzi asfaltate
IT&C: Internet, Telefon
Izolații termice: Izolație exterioară, Izolație interioară
Lift:
Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz