Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Oază de eleganță și lux! Vilă nouă în inima prestigiosului cartier Dorobanți

Zonă: Bucuresti - Dorobanti
ID Proprietate: CP1956934

Preț: 5.000.000€
Nu se aplică TVA

Crosspoint Real Estate vă prezinta pentru vânzare un imobil unic, situat în inima prestigiosului cartier Dorobanti, cel mai exclusivist și select din nordul Bucureștiului. Această vila unică îmbină cu măiestrie eleganța arhitecturii moderne cu finisaje de excepție, reprezentând un etalon al rezidenței de lux în capitala României.

Recent finalizată, această proprietate excepțională este ideală pentru cei care apreciază rafinamentul și confortul suprem. Cu o suprafață generoasă și o configurație flexibilă, vila poate fi adaptată conform nevoilor și preferințelor viitorilor săi proprietari. Fie că vă doriți o resedință personală elegantă, un sediu reprezentativ pentru afacerea dumneavoastră, această proprietate vă oferă spațiul și rafinamentul necesare pentru a vă îndeplini cele mai exigente cerințe.

Cu o localizare centrală, dar în același timp oferind intimitate și liniște, această vilă unică vă invită să vă transformați visurile în realitate și să vă bucurați de un stil de viață cu adevărat aparte. Este o ocazie rară să vă achiziționați un colț de paradis într-una dintre cele mai exclusiviste zone din București.

Oportunitatea aceasta, de a deveni proprietarul unei locuințe de excepție, este la doar un pas distanță. Așteptăm cu nerăbdare să vă ghidăm în descoperirea acestei bijuterii ascunse în inima orașului.


Adresă Oază de eleganță și lux! Vilă nouă în inima prestigiosului cartier Dorobanți

Oraș: Bucuresti

Zonă: Dorobanti


Caracteristici Oază de eleganță și lux! Vilă nouă în inima prestigiosului cartier Dorobanți

Tip casă: Individuală

Suprafață utilă: 738mp

Suprafață construită: 849mp

Suprafață teren: 380mp

An construcție: 2022

Camere: 16

Băi: 8

Dotări și utilități Oază de eleganță și lux! Vilă nouă în inima prestigiosului cartier Dorobanți

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun