Opera Center II

ID: CP655671

17,50 € / mp / luna
Suprafata totala disponibila: 113 mp1+2+3+4+5+6+7 / 2S+P+8ESuprafata minima inchiriabila: 113 mpClimatizare birouPodea înălțatăCertificare Green Building Descarca Prezentarea
Facilitati imobil

Cladirea este situată în zona centru-vest, în cartierul Cotroceni. Centrul beneficiază de acces facil la stația de metrou Eroilor (M3, M1), în timp ce în imediata apropiere există și stații de troleibuz. Cea mai apropiată unitate comercială este Unirea Shopping Center. În plus, numeroase restaurante pentru buget mediu și ridicat sunt amplasate în cartierul amintit. Aeroporturile internaționale (Băneasa, Henri Coandă/Otopeni) sunt situate la 15-20 minute de mers cu mașina, în funcție de condițiile de trafic. Zona benefiază de o largă varietate de hoteluri existente: JW Marriott, Epoque, Parliament și IBIS.
Cladirea are un design modern, fatada avand elemente de zidarie pe toate laturile. Parcarea este asigurata prin intermediul spatiilor de la subsol, dar se poate parca atat pe strazile laterale cat si in fata cladirii unde exista o parcare publica. Cladirea ofera finisaje de inalta calitate si specificatii tehnice ce includ BMS, sistem HVAC cu 4 tevi, tavan suspendat cu lampi de 500 Lux incorporate, podea inaltata cu casete pentru cablaje. Zona dispune in proximitate de asemenea de cafenele, restaurante, in afara cafenelei din interiorul cladirii.

Localizare pe harta Vecinatati:
  • Piata Operei
  • Parcul Eroilor
  • Spitalul Universitar de Urgenta
  • Facultatea de Drept
Bifeaza punctele de interes