Vila Unicat Casin

Zona: Bucuresti - Casin

ID proprietate: CP1700460
Pret: 3.500.000€
Nu se aplica TVA

Crosspoint va propune spre vanzare o vila unicat atat prin arhitectura cat si datorita pozitiei, fiind situata in una din cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului. In aproprierea parcului Herastrau, Muzeul Satului si a Manastirii Casin.

Imobilul este desfasurat astfel :

La subsol, pe langa spatiile tehnice, se afla o zona spa, incluzand piscina, sala gimnastica, sauna si anexele. Spatiul piscinei se continua printr-un perete vitrat cu o curte engleza ce comunica printr-o scara cu gradina de la parter. Astfel, desi aflat complet sub nivelul terenului, subsolul beneficiaza de lumina naturala.

Nivelul parterului este dedicat integral activitatilor de zi, cuprinzand camera de zi si locul de luat masa intr-un spatiu generos comun, precum si bucataria si nodul de circulatie verticala (scara si ascensor). Zona destinata camerei de zi se extinde pe inaltimea a doua nivele, comunicand vizual cu etajul 1, unde sunt amplasate un birou si o galerie ce deserveste biblioteca desfasurata pe un perete cu inaltime dubla.
Pe langa aceste doua functiuni, la etajul 1 se mai regaseste un dormitor matrimonial cu anexele necesare nivelului de confort urmarit.

La etajul 2 sunt amplasate inca 2 dormitoare, fiecare cu baie, dressing si terasa proprii.

La etajul 3 (mansarda) se gaseste un apartament independent functional ce se extinde pe o terasa perimetrala ce ofera o panorama frumoasa asupra cartierului. Volumul etajului 3 este o prezenta discreta, fiind retras si finisat in culori inchise pentru a respecta caracterul si regimul de inaltime modest al zonei.

Adresa

Oras: Bucuresti
Zona: Casin

Caracteristici

Tip casa:  Individuala
Suprafata utila:  699mp
Suprafata construita:  912mp
An constructie:  2021
Camere:  10
Bai:  7
Bucatarii:  1

Dotari si utilitati

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
Dotări: Aer condiționat
Dotări imobil: Piscină interioară
Ușă intrare: Ușă intrare metal
Uși interior: Uși interior lemn
Utilități generale: CATV, Internet, Telefon