Urban Living

Urban Living este amplasat in apropierea celui mai frumos parc din Bucuresti, Parcul IOR. Aveti acces la toate tipurile de transport in comun, metroul este la 2 minute distanta, la supermarket-uri si la Complexul Comercial Park Lake. Imobilul dispune de doua subsoluri, parter plus 9 etaje. Accesul se face intr-un lobby elegant placat cu marmura, cu acces spre scara si spre liftul de 8 persoane marka Kone.

Nu ai gasit ce cautai?

Oana Popescu

Associate Residential Capital Markets

Stabileste vizionare

Loading...

Alte Ansambluri rezidentiale:

City Life Residence

CityLife Residence este un proiect rezidential plasat in estul capitalei, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Costin Georgian (350m). Proiectul consta in livrarea a 60 de apartamente dispuse pe 10 etaje u2013 studiouri, 2 si 3 camere, toate unitatile fiind concepute cu balcoane. Apartamentele sunt compartimentate excelent si beneficiaza de un numar generos de parcari subterane si finisaje de cea mai buna calitate, de import. Zona confera acces facil, dispunand de existenta tuturor mijloacelor de transport in comun si a numeroase facilitati: supermarketuri, banci, farmacii, scoli, sali de fitness, parc etc. In vecinatate se afla doua parcuri: Parcul Morarilor si Parcul IOR.
Dezvoltatorul proiectului are o experienta solida in constructia ori renovarea unor cladiri rezidentiale si alte proiecte cu destinatie multipla in Bucuresti, Londra si Timisoara.
Detalii>>

Dragos Voda 17

Dragos Voda 17 este o cladire rezidentiala tip boutique, cu numar mic de apartamente, finisaje premium design modern.
Proiectantul imobilului este biroul de arhitectura AND, cel mai faimos birou de arhitectura al momentului, cu numeroase premii castigate.
Cladirea este dispusa pe subsol, parter si 3 etaje, doua scari.
Proiectul este gandit sa absoarba cat mai multa lumina, avem spatii vitrate generoase marca Schuco, compartimentari de caramida intre apartamente, lift Schindler de 7 persoane, pardoseli exterioare placate cu piatra naturala.
Subsolul gazduieste 20 de locuri de parcare iar rampa de acces este degivrata.
Detalii>>

H Pipera Lake

Situat pe malul lacului, departe de poluarea u015fi zgomotul orau015fului, dar cu acces rapid cu0103tre toate punctele de interes ale unei vieu0163i urbane, ansamblul residential H Pipera Lake u00eeu015fi propune su0103 punu0103 bazele unei comunitu0103u0163i bogate u00een experienu0163e, cu standarde excepu0163ionale.

u00centr-o primu0103 etapu0103, ansamblul va avea cinci blocuri cu u015fapte etaje u015fi un total de 390 de apartamente. Primele apartamente, a cu0103ror suprafeu0163e variazu0103 u00eentre 55 mp u015fi 97 mp, vor fi finalizate u00een prima jumatate a anului 2020.

u00centregul ansamblu rezidenu0163ial va numu0103ra 1.350 de apartamente de tip studio dublu, douu0103 u015fi trei camere, dispuse u00een 17 imobile a cu00e2te u015fapte etaje fiecare. H Pipera Lake va fi dezvoltat u00een trei etape u015fi va beneficia de 1.600 de locuri de parcare u015fi de gru0103dini proprii pentru apartamentele de la parter.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe va investi 90 mil. Euro u00een ansamblul care urmeazu0103 su0103 fie construit pe un teren de 5,7 hectare, din care aproape 2 hectare vor fi ocupate de spau0163ii verzi u015fi locuri de joacu0103 pentru copii.
Detalii>>

Herastrau Residence

Cu preturi de vanzare sub media zonei, HERASTRAU RESIDENCES este un ansamblu rezidential de lux, tip boutique, finalizat si pozitionat in cea mai exclusivista zona din Bucuresti u2013 Sos. Nordului, in proximitatea Parcului Herastrau si Le Club.

Apartamentele disponibile au 3 si 4 camere, suprafete generoase si terase cochete si beneficiaza de finisaje de foarte buna calitate.

Complexul de apartamente este prevazut cu locuri de parcare subterana pentru fiecare apartament. Fiecare apartament include in dotarile standard aer conditionat sistem multisplit in livingul fiecarui apartament si in dormitoare, prize si comutatoare de ceramica, tamplarie aluminiu, usa blindata la intrarea in apartament, usi interioare celulare furniruite Pinum.
Detalii>>

La GLOIRE Pipera

La GLOIRE este primul concept rezidential, tip boutique, prin care demonstram ca se pot construi locuinte de calitate la preturi accesibile.

La GLOIRE se afla localizat in partea de nord a Bucurestiului, in zona Pipera, pe Strada Vlad Tepes nr. 4-6, beneficiind de acces facil catre zona de birouri din nordul capitalei: Barbu Vacarescu-Floreasca, Dimitrie Pompeiu, Aviatiei, cat si catre zone de regreere si petrecere a timpului liber: Promenada Mall, Baneasa Shopping Mall, Jolly Ville.

Ansamblul rezidential cuprinde 31 de apartamente design, bine compartimentate, toate beneficiind de parcare subterana, doua lifturi, gradini private la parter si terase generoase la etajele intermediare, utilizand in mod inteligent spatiul verde.

Suprafata desfasurata totala a ansamblului este 4.000 metri patrati si este compus din 17 apartamente de 2 camere, 13 apartamente de 3 camere si 1 apartament de 4 camere.

Proiectul se remarca prin regimul mic de inaltime al imobilului, fapt ce il integreaza mai degraba in arhitectura caselor de lux si il exclude din randul constructiilor inalte, tip bloc, conferand astfel, un plus de intimitate, liniste si confort.
Detalii>>

Mojo Design Apartments Ferdinand

La noul ansamblu rezidential MOJO Design Apartments Ferdinand ai tot ce vrei: pozitionare in zona centrala a orasului, cu statia de metrou Iancului si numeroase alte mijloace de transport in comun la doar cateva minute, Piata Agroalimentara Bucur Obor, centrele comerciale Veranda si Mega Mall la mai putin de 2 km, scoli, gradinite si numeroase parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Un proiect rezidential de mici dimensiuni, cu apartamente intre 2 si 3 camere, cu dublu acces din strazile Ritmului si Zidurilor, MOJO Design Apartments Ferdinand ofera un numar limitat de 56 de apartamente.

Intimitate, design contemporan, finisaje de cea mai buna calitate si facilitatile unui stil de viata modern sunt acum accesibile pentru un pret corect!
Detalii>>

One Herastrau Park

One Herastrau Park este un proiect residential nou, high-end, compus din doua corpuri cu o inaltime de 52m, ce gazduiesc un total de 106.
Cele doua turnuri beneficiaza de o panorama asupra lacului Floreasca si a parcului Bordei. Distanta pana la parcul Herastrau este de numai 2-3minute de mers pe jos.
Detalii>>

One Herastrau Plaza

One Herastrau Plaza este un proiect rezidential exclusivist, localizat in partea de nord a Bucurestiului, in zona Herastrau - Aviatiei, la doi pasi de parcul Herastrau si statia de metrou Aurel Vlaicu.
Vecinatati: Parcul Herastrau - 250m, Statia de metrou Aurel Vlaicu - 400m, Promenada Mall - 500m, Medlife - 100m, Ambasada Chinei.
Detalii>>

PREMIO [exclusive city center apartments]

Cel mai nou ansamblu rezidential din centrul orasului, ce poarta semnatura unui dezvoltator de prestigiu, NUSCO Imobiliara.

Proiectul atrage prin arhitectura deosebita, contemporana si incadrarea sa perfecta in specificul unei zone cu arhitectura seculara.

Cele doua imobile ale proiectului beneficiaza de finisaje premium, ce corespund celor mai exigente cerinte.

Eleganta, confort adaptat stilului de viata modern, intimitate in interiorul unei comunitati rafinate, apartamente generoase si luminoase, proximitatea fata de zona dinamica a orasului - acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante atribute ale ansamblului.
Detalii>>

Rahmaninov Residence

Vederea spre Parcul Verdi, Lacul Floreasca si un skyline deosebit sunt doar trei atuuri ale noului Rahmaninov Residence. Complexul de apartamente super premium se intinde pe o suprafata construita de 23.000 mp , dispusa pe 6 etaje cu 3 scari de acces A, B, C si se afla in vecinatatea multor facilitati renumite din nordul Capitalei. Alaturi de pozitia exclusivista, materialele de cea mai buna calitate si finisajele luxury contribuie la definirea Rahmaninov Residence, noua locatie cheie a Bucurestiului.
Detalii>>

Redlin #1

Proiect rezidential boutique, cu un numar restrans de apartamente - 35 de unitati de 2,3 si 4 camere, cu balcoane sau gradini pentru fiecare apartament, ce ofera intimitate, liniste, o calitate a vietii ridicata si valoare pe termen lung. Compartimentarea decomandata a tuturor apartamentelor este ideal gandita sa corespunda traiului modern, fiind una dintre caracteristicile reprezentative ale proiectului, eficientizarea spatiului util fiind o prioritate. Cladirea beneficiaza de cateva caracteristici deosebite in constructie si anume pereti dubli intre apartamente cu un strat de izolatie fonica intre, pentru liniste absoluta, de incalzire prin pardoseala pentru toate apartamentele, finisaje premium, rasteluri pentru biciclete in subsol, posibilitatea adaugarii prizelor pentru masini electrice, astfel avand garantia alegerii unei locuinte moderne, functionale, adaptata ultimelor standarde de design si un raport excelent intre calitate si pret!
Detalii>>

THE LEVEL APARTMENTS

Calitatea locuirii este primul aspect luat u00een calcul u00een alegerea unui ansamblu rezidenu0163ial, iar aici intru0103 u015fi proximitatea punctelelor de interes: loc de muncu0103, zone verzi, locuri de shopping, instituu0163ii, cu0103i majore de acces. Noi am ales su0103 u00eencepem o comunitate nouu0103 u00een zona Stru0103ulesti, cu primul ansamblu The Level. Un ansamblu urban bazat pe un concept integrativ, care oferu0103 confort, calitate constructivu0103 realu0103, originalitate arhitectonicu0103 u015fi un mix de avantaje: este situat aproape de Bucureu015fti, de centrul orau015fului, u00eentr-o zonu0103 care se dezvoltu0103 armonios.
Detalii>>

The Place - Foisorul de Foc

The Place - Foisorul de Foc este un concept rezidential, tip boutique, care imbina calitate cu preturi accesibile. The Place - Foisorul de Foc se afla localizat in centrul Bucurestiului, in zona Foisorul de Foc, pe Strada Vasile Vasilievici Stroescu nr. 11, beneficiind de acces facil catre zona Universitate, cat si catre zona de recreere si petrecere a timpului liber: Centrul Vechi, zona care reprezinta astazi punctul 0 al distracu021biei din Bucureu0219ti. Cu peste 100 de locau021bii ce iu0219i asteaptu0103 zilnic clienu021bii.

Ansamblul rezidential cuprinde 12 de apartamente design, bine compartimentate, toate beneficiind de parcare subterana, lift, gradini private la parter si terase generoase la etajele intermediare. Proiectul se remarca prin regimul mic de inaltime al imobilului, fapt ce il integreaza mai degraba in arhitectura caselor de lux si il exclude din randul constructiilor inalte, tip bloc, conferand astfel, un plus de intimitate, liniste si confort
Detalii>>

Urban Address 12-14

Urban Address este cel mai nou concept rezidential pe piata imobiliara din centrul Bucurestiului. Se adreseaza oamenilor activi, care vor sa fie aproape de agitatia orasului, dar fara ca zgomotele strazii sa treaca de zidurile casei.
Situat pe strada Ion Heliade Radulescu, la numarul 12-14, Urban Adress este un imobil de locuinte extrem de atractiv prin pozitia excelenta pe care o are. Se afla la doar 10 minute de mers cu masina de kilometrul 0 al Capitalei Romaniei si la un sfert de ora distanta de Piata Victoriei. Statia de metrou Obor (la 700 m distanta), care leaga zona de tot restul orasului. La 2 minute de mers pe jos se afla Parcul Obor, precum si Piata Obor.
Imobilul are 93 de apartamente si garsoniere, cu suprafete care pornesc de la 30 mp, distribuite pe 9 etaje plus duplexuri cu terase mari.

Finisaje/Facilitati ale proiectului:
- Zidariile exterioare si interioare din caramida Porotherm
- Placarile ceramice vor provenii din Spania sau Italia.
- Geamuri tripan
- Centrale termice Wiesmann
- Bai echipate cu obiecte sanitare Roca
- Incalzire in pardoseala
- Parchet triplu stratificat
- Usile interioare vor fi din lemn (PInum sau superior)
- Instalatiile termice + ventilatii (Radox, Delta Studi, etc)
- Lifturi de 10 persoane (Schindler sau Otis)
- Apartaj electric (Legrand sau similar)
Detalii>>

Urban Address 179-181

Cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa admiri de pe fereastra a doua cea mai mare cladire din lume ori cea mai grandioasa catedrala ortodoxa din Europa de Est? Proiectul rezidential Urban Adress 179-181 iti ofera aceasta oportunitate unica. Cu acces din Calea 13 Septembrie, complexul este integrat armonios in peisajul urban din aceasta o zona semi-centrala prin fatada moderna si liniile echilibrate.
Situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Catedrala Mantuirii Neamului si de Palatul Parlamentului, Urban Adress 179-181 se afla aproape de inima Bucurestiului. Pozitia excelenta reprezinta unul dintre marile avantaje pentru locuitorii complexului, care sunt aproape de centrele comerciale Liberty Center si AFI Cotroceni si in 25 de minute se pot plimba pe oricare dintre strazile Centrului Vechi al Capitalei. De asemenea, familiile cu copii, pasionatii de jogging in mijlocul naturii ori iubitorii de caini au acces in Parcul Izvor la doar 20 de minute de mers pe jos.
Detalii>>

Urban Adress 179

Cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa admiri de pe fereastra a doua cea mai mare cladire din lume ori cea mai grandioasa catedrala ortodoxa din Europa de Est? Proiectul rezidential Urban Adress 179-181 iti ofera aceasta oportunitate unica. Cu acces din Calea 13 Septembrie, complexul este integrat armonios in peisajul urban din aceasta o zona semi-centrala prin fatada moderna si liniile echilibrate.
Situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Catedrala Mantuirii Neamului si de Palatul Parlamentului, Urban Adress 179-181 se afla aproape de inima Bucurestiului. Pozitia excelenta reprezinta unul dintre marile avantaje pentru locuitorii complexului, care sunt aproape de centrele comerciale Liberty Center si AFI Cotroceni si in 25 de minute se pot plimba pe oricare dintre strazile Centrului Vechi al Capitalei. De asemenea, familiile cu copii, pasionatii de jogging in mijlocul naturii ori iubitorii de caini au acces in Parcul Izvor la doar 20 de minute de mers pe jos.
Detalii>>

Urban Living

Urban Living este amplasat in apropierea celui mai frumos parc din Bucuresti, Parcul IOR. Aveti acces la toate tipurile de transport in comun, metroul este la 2 minute distanta, la supermarket-uri si la Complexul Comercial Park Lake. Imobilul dispune de doua subsoluri, parter plus 9 etaje. Accesul se face intr-un lobby elegant placat cu marmura, cu acces spre scara si spre liftul de 8 persoane marka Kone.
Detalii>>