Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Apartament 2 camere la cheie I Parcul Liniei I Metrou Gorjului 600m

Zonă: Bucuresti - Militari
ID Proprietate: CP1921735

Preț: 99.900€
(+ 9% TVA)

Bine ati venit la NOVUM 56, cel mai nou complex rezidential din vestul Capitalei, situat in Bulevardul Timisoara nr. 56, Sector 6.

NOVUM BUSINESS INVEST a demarat lucrarile pentru a livra in timp util si la cel mai inalt standard de calitate, faza a 2a a celui mai modern ansamblu rezidential- Novum 56, cu termen de finalizare la finalul anului 2024.

Proiectul va propune mai multe tipuri de apartamente, atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si 3 camere, iar datorita amplasamentului si imprejurimilor reprezinta un cadru ideal ce imbina spiritul familial de ACASA cu facilitatile unei vieti urbane moderne.

DE CE SA VA ALEGETI UN APARTAMENT IN NOVUM 56?

CALITATE

Novum Invest este o companie cu o experienta de peste sapte ani in domeniul imobiliar si un dezvoltator cunoscut in special pentru profesionalism. Serviciile de top pe care le oferim clientilor nostri ne recomanda in alegerea caminului perfect.

FINISAJE PREMIUM PLUS

Apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase si mai spatioase, iar finisajele vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si standarde, mai ales ca fiecare rezident si le poate alege dupa bunul plac. Gresia, faianta cat si parchetul provin de la producatori internationali de renume, iar tamplaria vine cu perioada de garantie si service, astfel incat nu veti mai avea grija reparatiilor prin casa. Finisajele de calitate superioara sunt alese cu grija pentru confortul tau de o echipa de profesioniști cu vasta experienta, astfel sa simti ca NOVUM 56 este ACASA.

RECREERE

Imprejurimile noului ansamblu NOVUM 56 permit o gama larga de activitati, cumparaturi avand supermarketuri in imediata proximitate, doar 6-minute te despart de o sedinta de shopping in Plaza Romania Mall sau o plimbare prin Parcul Liniei, aflat la 10m de ansamblu sau Drumul Taberei la 1.4km.

FACILITATI TRANSPORT

Sunteti aproape de puncte de interes importante, precum scoli, universitati, clinici medicale, centre comerciale (Plaza Romania si Afi Cotroceni), stadioane, iar mijloacele de transport in comun sunt foarte usor de accesat: metrou, autobuz, tramvaie.

PARCUL LINIEI- 10 m
METROU GORJULUI- 600 m
LIDL- 260 m
PARCUL DRUMUL TABEREI- 1.4 km
PLAZA ROMANIA- 1 km
AFI PALACE COTRCENI – 3 km


Adresă Apartament 2 camere la cheie I Parcul Liniei I Metrou Gorjului 600m

Oraș: Bucuresti

Zonă: Militari

În apropiere: Parcul Liniei- 10m PENNY JYSK METROU GORJULUI- 600 m LIDL- 260 m PARCUL DRUMUL TABEREI- 1.4 km PLAZA ROMANIA- 1 km AFI PALACE COTRCENI – 3 km


Caracteristici Apartament 2 camere la cheie I Parcul Liniei I Metrou Gorjului 600m

Etaj: 9

Suprafață utilă: 59.55mp

Suprafață construită: 80.39mp

Camere: 2

An construcție: 2025

Etaje clădire: 11

Stadiu construcție: În construcție

Dotări și utilități Apartament 2 camere la cheie I Parcul Liniei I Metrou Gorjului 600m

Alte spații: Curte comună, Grădină proprie, Lift, Loc de joacă copii

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun

Izolații termice: Izolație exterioară

Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon


Proprietăți similare