Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Apartament 3 camere One Verdi

Zonă: Bucuresti - Floreasca
ID Proprietate: CP1791415

Preț: 2.200€/lună (22€/mp)
(+ 19% TVA)

Crosspoint va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in complexul rezidential One Verdi la etajul 8.

Avand o suprafata de 98 mp , apartamentul este luminos avand vedere catre parc cat si catre oras, fiind compus dintr-un living cu bucatarie deschisa , 2 dormitor si o baie.

Apartamentu este la prima inchiriere si este complet mobilat si utilat.
In pretul afisat este inclus si un loc de parcare subteran.

Specificam ca la pretul afisat se adauga TVA de 19%.

In imediata apropiere gasim parcuri si centre sportive, restaurante si cafenele, scoli si gradinite, spitale si clinici cat si mijloace de transport.

Crosspoint proposes for rent an apartment with 3 rooms located in the residential complex One Mircea Eliade on the 11th floor.

With an area of 83 sqm, the apartment is bright overlooking the park and the city, being composed of a living room with open kitchen, 2 bedroom and a bathroom.

The apartment is at the first rental and is fully furnished and equipped.
In the displayed price is included an underground parking space.

We specify that the displayed price is added VAT of 19%.

In the immediate vicinity we find parks and sports centers, restaurants and cafes, schools and kindergartens, hospitals and clinics as well as means of transport.

Situat în partea de centru-nord, într-o zonă de top a capitalei – zona Floreasca, ansamblul rezidențial ultramodern „One Verdi Park” este foarte atractiv și dispune de numeroase perspective de dezvoltare a cartierului. Adresa complexului de uz mixt este: bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164 E, sectorul 2, orașul București, vis-a-vis de Parcul Verdi și Lacul Floreasca.

Accesul pietonal către complex este efectuat direct de pe bulevardul Barbu Văcărescu și pe întreagă lungime a Parcului Verdi este deschidere directă de la complex. Partea exterioară a complexului dinspre bulevard este concepută cu trafic public, cu zone pietonale, insule verzi și localuri de agrement. În proximitatea imobilelor funcționează sala de fitness „World Class”, clubul sportiv „Pescariu Sports & SPA” și Complexul cultural sportiv studențesc „Tei”. Nu departe se află hipermarket-ul Kaufland, este centrul comercial „Promenada Mall” (doar 1000 de metri), sunt diverse cafenele, restaurante și cluburile de noapte „Le Gaga” și „Fratelli Social Club”.

La o mică distanță se găsește Spitalul de Pediatrie „MedLife București”, funcționează farmacii, este Inspectoratul de Poliție și Muzeul Național al Aviației Române. Pentru copii în această zonă sunt astfel de organizații educaționale și instituții de învățământ: Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman”, Liceul Teoretic „C. A. Rosetti” și Școala Gimnazială „Herăstrău”, grădinițele de copii „Happy Angel” și „Montessori Kids at work”. De asemenea de la complexul imobiliar este acces rapid la stațiile cu mijloace de transport în comun, până la Stația de Metrou Aurel Vlaicu sunt doar 1,1 km pietonal și 1,4 km până la Pipera Metrou Station. Piața Unirii din București se află la o distanță de 7,1 km de la complexul imobiliar „One Verdi Park”. Până la Gara de Nord sunt doar 5,5 km, iar Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni este la 11,9 km și Aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa sunt doar 3,7 km prin strada Căpitan Alexandru Șerbănescu.


Adresă Apartament 3 camere One Verdi

Oraș: Bucuresti

Zonă: Floreasca

În apropiere: Parcul Floreasca Aviatiei, Dorobanti, Floreasca, Barbu Vacarescu, Stefan Cel Mare, Primaverii, Nordului,Parcul Herastrau, Televiziune, Aviatorilor, 1 Mai, Pipera, Erou Iancu Nicolae, Tei, Baneasa, Sisesti, DN1, Otopeni, Victoriei, Romana, Magheru, Nicolae Caramfil, Sat Francez, Capitale, Beller, Universitate, Bucurestii Noi, Pajura, 2 Cocosi, Kiseleff, Beller, Ion Ionescu de la Brad, Damaroaia, Petrom City. Parcul Floreasca, Parcul Verdi, Aurel Vlaicu, Aviatiei


Caracteristici Apartament 3 camere One Verdi

Etaj: 11

Suprafață utilă: 98mp

Suprafață construită: 123mp

Camere: 3

Dormitoare: 2

Băi: 2

Balcoane: 1

An construcție: 2021

Etaje clădire: 20

Stadiu construcție: În construcție

Locuri parcare: 1

Dotări și utilități Apartament 3 camere One Verdi

Alte spații: Boxă la subsol, Curte comună, Grădină proprie, Irigații, Lift, Magazie

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun

Bucătărie: Bucătărie deschisă, Bucătărie utilată

Dotări: Aer condiționat, Cabină de duș, Frigider, Hotă, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase

Dotări imobil: Acces pentru persoane cu dizabilități, Pază

Ferestre: Geamuri tripan

Izolații termice: Izolație exterioară, Izolație interioară

Mobilat: Mobilat lux

Pereți: Vopsea lavabilă

Podele: Parchet

Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon

Uși interior: Uși interior lemn

Ușă intrare: Ușă intrare metal


Proprietăți similare