Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Dorobanti Capitale- apartament de 4 camere

Zonă: Bucuresti - Capitale
ID Proprietate: CP1792072

Preț: 3.200€/lună (25€/mp)
Nu se aplică TVA

Va prezentam un apartament intr-un proiect rezidential tip boutique dezvoltat in zona Capitale, una dintre cele mai exclusiviste adrese din Bucuresti, pe una din strazile cele mai linistite si cu acces rapid catre toate punctele de interes importante ale zonei, inclusiv la 3 minute de metrou si Piata Victoriei sau Piata Dorobanti.

Cladirea are un stil minimalist, distinct si satisface cele mai inalte standarde de confort si calitate, cu finisaje imaculate si atentie deosebita la detalii, facand acest apartament unul cu adevarat special. Din punct de vedere arhitectural, regasim elemente precum fatada ventilata placata cu piatra naturala pe exterior, suprafete vitrate de tip floor-to-ceiling, usi interioare Filomuro sau sistem de ventilatie ascuns, pentru a completa caracterul estetic unitar al acestui proiect unic.

Apartamentul are o suprafata utila de 130 de metri patrati, dispusa inteligent pentru o utilizare functionala si eficienta, impartindu-se in 4 camere, 3 bai, o camera tehnica si doua terase. Asadar, regasim o zona de zi mare, compusa din living si o bucatarie delimitata printr-un perete de sticla. Aceasta conduce catre un birou spectaculos, ce contine o suprafata vitrata foarte mare, ce se intoarce inclusiv pe o parte din tavanul incaperii, primind astfel o cantitate impresionanta de lumina pe parcursul zilei. De asemenea, exista o baie pentru oaspeti, precum si o camera tehnica, pretabila pentru utilizarea masinilor de spalat si a uscatorului, sau poate fi folosita ca spatiu de depozitare / dressing.
Pentru zona de noapte, regasim doua dormitoare de dimensiuni generoase, ce contin baie proprie fiecare. Mai mult, dormitorul matrimonial are si un dressing propriu, avand o dispunere de tip walk-in in toata incaperea.

In plus, apartamentul include si un loc de parcare subteran, precum si o boxa, situata de asemenea la nivelul -1.


Adresă Dorobanti Capitale- apartament de 4 camere

Oraș: Bucuresti

Zonă: Capitale

În apropiere: Piata Dorobanti


Caracteristici Dorobanti Capitale- apartament de 4 camere

Etaj: 1

Suprafață utilă: 130mp

Suprafață construită: 150mp

Camere: 4

Dormitoare: 3

Băi: 3

An construcție: 2017

Etaje clădire: 4

Dotări și utilități Dorobanti Capitale- apartament de 4 camere

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun

Bucătărie: Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată

Dotări imobil: Supraveghere video

Ferestre: Ferestre aluminiu

Mobilat: Nemobilat

Parcare: Garaj subteran

Utilități generale: Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon

Uși interior: Uși interior MDF

Ușă intrare: Ușă intrare metal