Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Floreasca Park, spații de birouri de închiriat București, zona Nord

Zonă: Bucuresti - Nord
ID Proprietate: CP1068451

Preț: 7.750€/lună (16€/mp)
(+ 19% TVA)

Floreasca Park este situat la intersecția dintre Barbu Văcărescu și Soseaua Pipera,stația de metrou Aurel Vlaicu este la doar 300 m distanță și se află pe linia M2, la doar 2 stații de Piața Victoria.
Locația permite accesul rapid și ușor la nord la aeroportul intern din Baneasa (5 minute) și la aeroportul internațional Henri Coandă (15 minute).
Sunt disponibile in cladirea B spatii de birouri incepand de la 500 mp.

Descoperă Floreasca Park pe Șoseaua Pipera, București


Adresă Floreasca Park

Oraș: Bucuresti

Zonă: Nord

În apropiere: Metrou Aurel Vlaicu, Promenada, Sky Tower, Barbu Vacarescu


Caracteristici Floreasca Park

An construcție: 2013

Etaje clădire: 6

Clasă birouri: A

Disponibilitate: Imediat

Suprafață minimă închiriabilă: 500mp

Suprafață maximă închiriabilă: 17000mp

Suprafață construită: 37000mp

Suprafață utilă: 500mp

Parcări subterane: 496mp

Cost / parcări subterane: 70EUR

Dotări și utilități Floreasca Park

Arhitectură: Cortină de sticlă, Ferestre care se deschid, Lift cu destinație programată, Podea înălțată, Tavan fals

Climatizare birou: Aport de aer proaspăt, Centrală termică, Sistem climatizare 4 țevi

Elemente ECO: Building management system, Certificare Green Building, Echipamente moderne / silențioase

Facilități clădire / proximități: Stație de autobuz în apropiere, Cafenea la parter, Centru comercial în apropiere, Stație de metrou în apropiere

IT&C: Internet, Telefon

Parcare: Garaj subteran, Parcare deschisă

Servicii asigurate în clădire: Acces pentru persoane cu dizabilități, Administrare și management imobiliar, Contorizare separată, Curățenie exterioară, Curățenie parcare, Curățenie spații comune, Îndepărtarea zăpezii, Îngrijirea spațiilor verzi, Salubritate

Siguranță și securitate: Acces securizat parcare, Cameră server, CCTV, Control acces securizat pe bază de cartele, Control al accesului pe zone, Detectoare de fum/incendiu, Pază permanentă, Recepție


Floreasca Park se distinge ca fiind una dintre cele mai prestigioase adrese pentru office buildings în zona de nord a Bucureștiului. Acest complex de birouri oferă o oportunitate excepțională pentru companiile care caută să-și amplaseze afacerile în zona de nord, dar și în proximitatea principalelor artere de transport.

Poziționare de top, Floreasca Park

Situat strategic la intersecția dintre Barbu Văcărescu și Șoseaua Pipera, Floreasca Business Park beneficiază de accesibilitate remarcabilă. Stația de metrou Aurel Vlaicu, situată la doar 300 de metri distanță, face ca deplasarea către și dinspre complex să fie extrem de convenabilă, plasându-se pe linia M2 a metroului bucureștean, la numai două stații de Piața Victoriei. 

Pentru cei ce călătoresc frecvent, proximitatea față de aeroportul intern din Băneasa (distanță 5 minute) și aeroportul internațional Henri Coandă (15 minute) adaugă un plus de valoare locației.

Floreasca Park - Spatii de birouri Bucuresti

Clădirea B din cadrul Floreasca Park pune la dispoziție spații de birouri ce încep de la 500 mp, oferind flexibilitate companiilor de dimensiuni mari și foarte mari. 

Cu o arhitectură modernă, caracterizată printr-o cortină de sticlă și ferestre care se deschid pentru a maximiza lumina naturală și confortul, Floreasca Park redefinește standardele pentru office space în București.

Construit în anul 2013, complexul dispune de 6 etaje și este clasificat ca birouri de clasă A, asigurând o disponibilitate imediată. Cu o suprafață minimă închiriabilă de 500MP și o suprafață maximă disponibilă de 17000 MP, Floreasca Park poate găzdui companii cu diverse nevoi de spațiu. Complexul include și 496 de locuri de parcare subterane, garantând accesibilitate și comoditate maximă pentru toți angajații și vizitatorii.

Facilitățile avansate, cum ar fi sistemul de climatizare cu aport de aer proaspăt, lifturile cu destinație programată, podeaua înălțată și tavanul fals, împreună cu dotările ECO precum certificarea Green Building și building management system-ul, reflectă angajamentul Floreasca Park către sustenabilitate și inovație.

Vecinătatea cu metroul Aurel Vlaicu, Promenada, Sky Tower și Barbu Văcărescu adaugă un plus de valoare, oferind acces ușor la o gamă variată de servicii și facilități, inclusiv cafenele, centre comerciale și stații de autobuz.

Pentru siguranța și securitatea locatarilor săi, Floreasca Park este echipat cu sisteme CCTV, control acces securizat, detectoare de fum/incendiu și pază permanentă, asigurând un mediu de lucru sigur și protejat.

Floreasca Park reprezintă alegerea ideală pentru companiile care caută un spațiu de birouri premium, cu accesibilitate excelentă și facilități de top într-una dintre cele mai dinamice zone ale capitalei. Cu o combinație perfectă de design modern, tehnologie avansată și locație privilegiată, Floreasca Business Park este locul unde afacerea dvs. poate prospera.

Adresa spații de birouri Floreasca Park

Floreasca Park este situat pe Soseaua Pipera nr. 43, 014254 București. Contactează acum un consultant pentru o vizită la locație. 

Companii care au ales Floreasca Park

  • Oracle Romania
  • Regina Maria
  • BASF 
  • Kellogg

 

Proprietăți similare