Spatii industriale clasa A Giarmata TM

Zona: Timisoara - Nord

ID proprietate: CP880922
Pret: La cerere
(+ 19% TVA)

Parcul industrial WDP Timisoara este localizat la nord de municipiul Timisoara, comuna Giarmata, la intersectia soselei de centura cu DJ691.
Parcul este amplasat la 6 km distanta de autostrada A1 si 6 km de zona centrala Timisoara. De asemenea, parcul industrial se afla la 5 km distanta de Aeroportul International Traian Vuia Timisoara. Accesul se face din DJ691, drumul de legatura dintre soseaua de centura si autostrada A1, parcul fiind amplasat pe partea dreapta in sensul de mers catre A1.

Până la 20.000 m2 de spațiu de depozitare cu zonă de birouri la mezanin, care poate fi ușor configurat la cererea clientului, acest centru de distribuție oferă mult spațiu ca hub logistic sau industrial. Birourile sunt proiectate cu locuri ample de parcare pentru a satisface nevoile afacerilor moderne. Depozitul are 22 de docuri de încărcare, 4 drive-in-uri, iar parcare pentru camioane este, de asemenea, disponibilă în parc.
Înălțime liberă de 11,5 metri, planeitatea podelei conform standardului DIN 18202 1997-04 și 5T/mp. metru încărcare pe podea. Întreaga clădire este încălzită prin încălzire aerotermală pe gaz.

In ceea ce priveste incendiul si siguranta, complexul este dotat cu un sistem modern de sprinklere ESFR si poate oferi o camera separata pentru baterii, la cerere. Cladirea este certificata EDGE. Întreaga clădire are iluminat LED instalat pentru a îndeplini obiectivele de sustenabilitate.

Adresa Spatii industriale clasa A Giarmata TM

Oras: Timisoara
Zona: Nord

Caracteristici Spatii industriale clasa A Giarmata TM

Disponibilitate:  Imediat
Suprafata teren:  100000mp
Suprafata inchiriabila:  20000mp
Suprafata minima inchiriabila:  72000mp
Inaltime interioara:  11
Compartimentare:  Open space

Dotari si utilitati Spatii industriale clasa A Giarmata TM

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun