Crosspoint Imobiliare
Call us Request offer Request offer

Pădurea Băneasa! Parc, piscină, teren de tenis, locuri de joacă

Zone: Bucuresti - Baneasa
Property ID: CP1968278

Price: 115.000€
VAT not applicable

Situat în Sectorul 1 al Bucureștiului, în vecinătatea Pădurii Băneasa, GREENFIELD aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos.
Locația unică, reprezentată de un mediu liniștit și calitate superioară a aerului, caracteristici identificate de regulă într-un oraș de munte situat la o altitudine de peste 1000m, fac din GREENFIELD Băneasa locul ideal pentru familiile cu copii, iubitorii de activități în natură și, în general, pentru oamenii interesați de un stil de viață sănătos.
Modern și exclusivist, GREENFIELD oferă un stil de viață select și un cadru premium prin fiecare detaliu, de la dotările și finisajele alese, facilități extinse (bazin semi-olimpic, piscină interioară și exterioară, hidromasaj, fitness, teren de tenis, parcuri, locuri de joacă, strip-mall, restaurante și cafenele, supermarket) până la cea mai spectaculoasă vedere din București, către Pădurea Băneasa.
Poziția privilegiată a Ansamblului Greenfield, în zona de Nord, permite accesul rapid către orice punct de interes, fie că e vorba de zona de business a orașului, de cea mai selectă zonă de cumpărături sau de școli și grădinițe de top. Accesul spre Greenfield se face în prezent pe două căi, urmând să adăugăm altele suplimentare odată cu dezvoltarea cartierului și finalizarea avizării documentațiilor PUZ.
Pentru cei care adoră ieșirile din weekend, locația Greenfield este ideală. Fără a traversa orașul, ajungi rapid pe oricare dintre cele trei autostrăzi, datorită accesului facil în Șoseaua de Centură. În plus, aeroportul Henri Coandă este la 10 minute distanță, astfel din Greenfield ești cu o oră mai aproape de orice colț al lumii.
În GREENFIELD există un terminal STB modern (Linia 204 STB către metrou Străulești) și transport privat complementar ce va rămâne activ până la implementarea de către STB a unor rute alternative care să facă legătura între Greenfield și Piața Presei și/sau stația de metrou Pipera. În plus, viitoarea Magistrală 6 de metrou are stații proiectate în apropierea cartierului.


Address Pădurea Băneasa! Parc, piscină, teren de tenis, locuri de joacă

City: Bucuresti

Zone: Baneasa

Nearby: Baneasa Forest, Zoo, Iancu Nicolae,


Details Pădurea Băneasa! Parc, piscină, teren de tenis, locuri de joacă

Floor: 1

Usable surface: 42sqm

Built surface: 63sqm

Rooms: 2

Bedrooms: 1

Bathrooms: 1

Building year: 2024

Building floors: 10

Amenities Pădurea Băneasa! Parc, piscină, teren de tenis, locuri de joacă

Furnished: Unfurnished

General utilities: Water, Sewage, Cable / Satellite TV, Electricity, Gas, Internet, Phone

Street amenities: Asphalted streets, Street lighting, Public transport


Maia Tomita

Senior Account Manager, PRS & Residential

+40731949402