Penthouse de lux, inchiriere – zona Aviatiei / Herastrau

ID: CP138614

3.000,00 € / luna 750.000,00 €  
201 m5 Camere4 Bai2009 Descarca Prezentarea

Situat in zona Aviatiei, imobilul este parte a unui complex rezidential care se afla in imediata apropiere a parcului Herastrau.
Penthouse-ul ocupa etajele 8 si 9 ale imobilului, plus o terasa. La etajul 8 sunt 4 dormitoare, doua dintre ele au dressing si baie proprie, iar alte doua au spatii de depozitare incapatoare si o baie comuna. Pe acest nivel se afla si doua balcoane. Livingul si bucataria ocupa intreg etajul 9. Suprafata totala construita este de 463 mp, suprafata utila este de 201 mp fara terase.
Proprietatea se inchiriaza cu bucataria complet mobilata si utilata.

Parterul este conceput pentru a oferi servicii de diferite tipuri: de la magazine apartinand brand-urilor de lux, pana la saloane de frumusete ori restaurante, ce vor beneficia de intrari separate. Curtea interioara este de aproximativ 3000 mp si este amenajata cu fantani arteziene, loc de joaca pentru copii, spatii verzi, gazon, si conifere. Accesul in interiorul complexului se va face pe baza de cartela, securizarea intrarii fiind completata de o receptie pazita 24h/24.

FINISAJE
Usile de intrare in apartament sunt metalice nuanta fiind de Nuc, de la Bayler, cele de interior furniruite disponibile in nunatele Venghe, Stejar, Nuc, Cires si Alb, import Cehia. Parchetul este laminat de la Costamit (Germania), de 10 mm grosime, in nuante de la Venghe pana la Fag Alb. Faianta si gresia sunt produse in Italia disponibile intr-o gama variata de nuante (distributie Delta/Romstal). Obiectele sanitare sunt de cea mai buna calitate (Romstal, Delta). Caloriferele sunt de aluminiu tip Seven-Romstal (Italia). Fiecare camera este prevazuta cu prize TV si de telefon, intrerupatoare si prize de curent de la Viko/Gewis. Terasele si balcoanele sunt prevazute cu gresie portelanata rezistenta la temperaturi extreme (Italia) din gama Karolina (30cm/30cm). Intrarea in imobil este finisata cu granit (Italia).

Pentru detalii si vizionari suna la 0747 211.135.

Localizare pe harta Vecinatati:
  • Parcul Herastrau
  • Complexul Comercial Baneasa
  • Promenada Mall
  • Metrou Aurel Vlaicu
Bifeaza punctele de interes

Proprietati similare