Afi Tech Park 1

ID: CP313090

12,00 € / mp / luna
Suprafata totala disponibila: 2.700 mp20188 / 2S+P+8ESuprafata minima inchiriabila: 824 mpPodea înălțatăCertificare Green Building220 Locuri de parcare Descarca Prezentarea
Dotari & finisaje

AFI Tech Park este un proiect de afaceri integrat, cu accesibilitate şi vizibilitate excelente, datorită poziţionării centrale privilegiate. Chiriaşii din AFI Tech Park vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, având 4.000 mp de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park şi centrul comercial Liberty aflat la 300 de metri distanţă. Clădirile de birouri vor beneficia de cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte dotările şi specificaţii tehnice : podea înălţată, tavan suspendat, multă lumină naturală datorită unei înălţimi de minimum 2,75 m între podea şi tavan şi geamuri izolate termic, cu emisii scăzute de căldură. Chiriaşii se vor bucura de balcoane deschise mari şi un design al sistemelor electrice şi HVAC în concordanţă cu un plan al spațiului de la o staţie de lucru la 8 metri pătraţi. Parcul de birouri va fi certificat LEED Platinum, asigurându-le viitorilor chiriaşi costuri mai mici la utilităţi şi cheltuieli reduse.
Afi Tech Park vor mai avea ca facilități și trei stații proprii de microbuze în zonele Unirii, Izvor și Academiei, autovehiculele de transport de legătură fiind electrice.

Localizare pe harta Vecinatati:
  • Uranus
  • 13 Septembrie
  • Piata Unirii
  • Parcul Izvor
  • Palatul Parlamentului
Bifeaza punctele de interes