Afi Tech Park 2

ID: CP728807

12,50 € / mp / luna
Suprafata totala disponibila: 22.000 mp2021Parter+1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11 / PSuprafata minima inchiriabila: 1000 mpClimatizare birouPodea înălțatăCertificare Green Building Descarca Prezentarea
Dotari & finisaje
Facilitati imobil

AFI Tech Park este un proiect de afaceri integrat, cu accesibilitate şi vizibilitate excelente, datorită poziţionării centrale privilegiate. Chiriaşii din AFI Tech Park vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, având 4.000 mp de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park şi centrul comercial Liberty aflat la 300 de metri distanţă.
Standardele , în ceea ce priveşte dotările şi specificaţii tehnice : podea înălţată, tavan suspendat, multă lumină naturală datorită unei înălţimi de minimum 2,75 m între podea şi tavan şi geamuri izolate termic, cu emisii scăzute de căldură, sunt de inalta calitate si asigura o stare de bine in permanenta .
Chiriaşii se vor bucura de balcoane deschise cu suprafata generoasa, de un design modern al birourilor precum si de cafenea si restaurant de la parterul cladirii .
Parcul de birouri este certificat LEED Platinum, asigurându-le viitorilor chiriaşi costuri mai mici la utilităţi şi cheltuieli reduse.
Printre numeroasele facilități mai exista și trei stații proprii de microbuze în zonele Unirii, Izvor și Academiei, autovehiculele utilizate pentru acest transport de legătură sunt electrice.

Localizare pe harta Vecinatati:
  • Uranus
  • 13 Septembrie
  • Piata Unirii
  • Parcul Izvor
  • Palatul Parlamentului
Bifeaza punctele de interes