Zona: Cluj-Napoca - Dambul Rotund

ID proprietate: CP1629708
Pret: 9.700.000€ (5.100€ / luna)
(+ 19% TVA)

Spatii de birouri disponibile pentru inchiriere in proiectul Amera Tower, Cluj-Napoca. Proiectul este format din cladire de birouri Ds+P+11 Et, si cladire administrativa P+4 Et unde momentan functioneaza o gradinita. De asemena exista un teren generos in jurul cladirilor unde sunt organizate parcarea si spatiile verzi.
In acest moment sunt disponibile pentru inchiriere 4 etaje in cladirea de birouri, aproximativ 600 mp pe etaj. Spatiile se preteaza pentru activitati de birouri pentru orice tip de companie.
De asemenea proiectul este disponibil pentru vanzare, suprafata totala construita 10.045 mp. Se preteaza pentru un utilizator final: sediu propriu, spital privat, hotel.

Adresa

Zona: Dambul Rotund

Caracteristici

An constructie:  2010
Etaje cladire:  11
Clasa birouri:  A
Disponibilitate:  Imediat
Suprafata minima inchiriabila:  600mp
Suprafata maxima inchiriabila:  2400mp
Suprafata construita:  10045mp
Suprafata utila:  600mp

Dotari si utilitati

Arhitectură: Tavan fals, Podea înălțată, Mochetă
Climatizare birou: Centrală termică, Sistem climatizare 4 țevi
Elemente ECO: Building management system, Certificare Green Building
Facilități clădire / proximități: Stație de autobuz în apropiere
IT&C:
Parcare: Parcare deschisă
Servicii asigurate în clădire: Administrare și management imobiliar, Curățenie exterioară, Curățenie spații comune, Îndepărtarea zăpezii, Salubritate, Sistem de ventilație, Contorizare separată, Curățenie parcare, Servicii de întreținere și reparații lifturi, Îngrijirea spațiilor verzi
Siguranță și securitate: CCTV, Control al accesului pe zone, Acces securizat parcare, Recepție, Pază permanentă, Cameră server

Documente de interes