Cladire de birouri de vanzare – Barbu Vacarescu

Zona: Bucuresti - Barbu Vacarescu

ID proprietate: CP142976
Pret: 10.500.000€
(+ 19% TVA)

Situat in nordul Bucurestiului, pe unul din cele mai cautate bulevarde ale capitalei, avand acces rapid la toate mijloacele de transport, imobilul este conceput si proiectat astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte.
Imobilul are un design contemporan, elegant şi vedere către Parcul Verdi. Oferă facilităţi şi servicii (bistro si restaurant/ sala conferinte in incinta) ce asigură un mediu de lucru placut, prezentand avantajele eficienţei energetice. Proiectarea modernă asigură o ocupare extrem de eficientă, iar aportul de lumină naturală reduce semnificativ consumul de electricitate.
Zona Barbu Vacarescu-Floreasca a devenit noul centru de afaceri preferat de majoritatea companiilor locale si internationale, datorita proximitatii sale atat fata de centrul orasului, cat si de aeroport, dar si a dezvoltarii sale rapide si facilitatilor comerciale prezente in vecinatate.
100% inchiriata

Adresa

Oras: Bucuresti
Zona: Barbu Vacarescu

Caracteristici

Etaje cladire:  7
Clasa birouri:  A
Disponibilitate:  Imediat
Suprafata minima inchiriabila:  200mp
Suprafata construita:  2000mp
Suprafata utila:  2000mp

Dotari si utilitati

Arhitectură: Podea înălțată
Detalii tehnice:
Ferestre birouri: Ferestre care se deschid
IT&C: Sistem modern de telecomunicații
Servicii asigurate în clădire: Acces pentru persoane cu dizabilități, Administrare și management imobiliar, Îndepărtarea zăpezii, Îngrijirea spațiilor verzi, Servicii de întreținere și reparații lifturi
Siguranță și securitate: Pază permanentă, Detectoare de fum/incendiu, Recepție, Cameră server
Sursă de alimentare: Generator de urgență