Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Spații industriale Clasa A Oradea Vest BH - Exclusivitate Crosspoint Imobiliare

Zonă: Oradea - Vest
ID Proprietate: CP1623813

Preț: 54.000€/lună (5€/mp)
(+ 19% TVA)

TRC Park Oradea beneficiază de o pozitionare strategica din partea de vest a orașului Oradea, aproape de Autostrada A3 și la doar 6 km de granița cu Ungaria. Această proximitate oferă acces la forța de muncă locală și acces la o rută internațională majora. Legătura cu autostrada A3 oferă legături excelente de transport, facilitând transportul de mărfuri și accesul produselor în diferite regiuni ale țării, dar și acces rapid în Ungaria facilitând și comerțul transfrontalier și accesul la piețele din Ungaria și alte țări din Europa Centrală.

Spații de clasa A disponibile începând cu 3.000 mp cu următoarele specificații tehnice:
Înălțime liberă 10,5 m.
Spatii de birouri disponibile la cerere / Docuri de încărcare (la cerere) / Drive-in (la cerere)
Sistem de iluminat industrial cu lămpi LED, 200lux;
Panouri sandwich pereti exteriori 100mm grosime, 0,22W/m2K / Tabla de otel profilata, izolatie lana 140mm/ Structura este calculata pentru a sustine panouri solare; Funcții de top pentru siguranța la incendiu.

Spatiile se amenajeaza de catre proprietar pe specificatiile chiriasului.

Spațiu industrial Oradea, hală de închiriat Oradea

Prezentăm cu exclusivitate spațiile industriale de clasă A situate în zona de vest a Oradei, parte integrantă din TRC Park Oradea, o proprietate cu poziționare strategică în apropierea Autostrăzii A3 și la numai 6 km de frontiera cu Ungaria. Această localizare oferă un avantaj competitiv major, facilitând accesul rapid la o piață de muncă dinamică și la rutele internaționale de tranzit, esențiale pentru operațiuni de logistică și comerț transfrontalier eficient.


Adresă Exclusiv – Spatii industriale Clasa A Oradea Vest BH

Oraș: Oradea

Zonă: Vest

În apropiere: UAMT, EURONET Industrie, Asrom Industrii


Caracteristici Exclusiv – Spatii industriale Clasa A Oradea Vest BH

Disponibilitate: Imediat

Suprafață teren: 53000mp

Suprafață utilă: 12000mp

Suprafață construită: 12000mp

Înălțime interioară: 10.5

Compartimentare: Open space

Dotări și utilități Exclusiv – Spatii industriale Clasa A Oradea Vest BH

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun


ID-ul proprietății: CP1623813, cu un preț de închiriere de 54.000€ pe lună (plus TVA de 19%), reflectă calitatea și valoarea acestei proprietăți. TRC Park Oradea oferă spații industriale cu o suprafață utilă de 12.000 mp, gata de amenajare conform specificațiilor chiriașului. Cu o înălțime liberă impresionantă de 10,5 m, spațiile sunt ideale pentru o gamă largă de activități industriale și de depozitare. Fiecare spațiu poate fi echipat cu birouri, docuri de încărcare și drive-in, la cerere.

Spațiile industriale Clasa A Oradea Vest BH au disponibilitate imediată, oferind un teren de 53.000 mp și o înălțime interioară generoasă. Amenajarea străzilor cu asfalt, iluminat stradal și acces la transportul în comun completează oferta acestui parc industrial.

Situat strategic lângă UAMT, EURONET Industrie și Asrom Industrii, acest complex este perfect pentru companiile care caută o prezență marcantă într-un hub industrial în creștere și un centru logistic de importanță regională și europeană.