Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă

Proprietate industriala premium Vest Bucuresti

Zonă: Bucuresti - Militari
ID Proprietate: CP447870

Preț: 3.600.000€ (21.276€ /lună)
(+ 19% TVA)

Această unitate de producție / depozit premium este situată la zona industrială de vest a orasului București. Proprietatea se bucură de o locație excelentă lângă ieșirea București – Autostrada A1 , care este una dintre zonele industriale cu cea mai rapidă dezvoltare în zona capitalei.
Proprietatea este compusa dintr-o constructie dreptunghiulară funcțională, cu o suprafață utila de 3.500 mp de spațiu de depozitare/ productie desfasurat pe 2 nivele, cu o retea electrica de mare capacitate și o înălțime utila de 6.3 m precum și birouri de buna calitate, cu o suprafață de 1250 mp.

Flexibilitatea este o caracteristică-cheie a acestei properietati. In plus, există o opțiune de teren liber disponibil în spate pentru dezvoltarea ulterioară.


Adresă Proprietate industriala premium Vest Bucuresti

Oraș: Bucuresti

Zonă: Militari

În apropiere: Proprietatea este situata in zona de vest a orasului Bucuresti, in imediata vecinatate a centrului comercial Militari Shopping Center. Strada pe care se afla localizata proprietatea face legatura dintre bld. Iuliu Maniu si comuna Chiajna. Zona este mixta cu proprietati industriale si comericale.


Caracteristici Proprietate industriala premium Vest Bucuresti

Disponibilitate: Imediat

Suprafață teren: 5000mp

Suprafață utilă: 4728mp

Suprafață construită: 5400mp

Înălțime interioară: 6

Compartimentare: Partialy partitioned

Dotări și utilități Proprietate industriala premium Vest Bucuresti

Alte caracteristici spațiu industrial: Acces auto, Acces TIR, Curent trifazic (380V), Luminatoare, Posibilitate de compartimentare, Teren împrejmuit, Uși de acces

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun

Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz, Irigații