Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Zonă: 1 Decembrie
ID Proprietate: CP606340

Preț: 2.000€/lună (4€/mp)
(+ 19% TVA)

Proprietatea este compusa din constructii in suprafata construita desfasurata totala de 13.153 mp si terenul aferent in suprafata de 63.769 mp, amplasat in intravilanul comunei 1 Decembrie. Beneficiaza de toate utilitatile primare. Electricitatea este disponibila pentru procesele industriala (curent trifazic), apa potabila este disponibila prin intermediul unui put forat la o adancime de 50 m. Apele tehnologice si menajere sunt directionate catre statia de epurare a apelor proprie, apoi catre statia de tratare a comunei 1 Decembrie. Incalzirea se realizeaza prin intermediul unei centrale termice pe lemn.
Structura de rezistenta a constructiilor este realizata din elemente metalice, ancorate in fundatii simple de beton. Inchiderile perimetrale sunt realizate din panouri de tip „sandwich”, izolate termic si ignifugate, si tabla cutata tratata cu vopsea ignifuga.
La interior halele beneficiaza de instalatii de detectare si prevenire a incendiilor, instalatii de supraveghere video, luminatoare, pardoseli realizate din beton quartzat.
Inaltimea libera in hale este de 6 m, avand dimensiunea de 60×80, cu distantele intre traverse de 20 metri.
Spatii disponibile incepand cu 500 mp.


Adresă Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Oraș: 1 Decembrie

În apropiere: Green City


Caracteristici Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Disponibilitate: Imediat

Suprafață teren: 63769mp

Suprafață utilă: 500mp

Suprafață construită: 13153mp

Înălțime interioară: 6

Compartimentare: Open space

Dotări și utilități Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Alte caracteristici spațiu industrial: Acces auto, Acces TIR, Curent trifazic (380V), La șosea, Luminatoare, Pod rulant, Posibilitate de compartimentare, Teren împrejmuit, Uși de acces

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun