Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Zona: 1 Decembrie

ID proprietate: CP606340
Pret: 2.000€ / luna
(+ 19% TVA)

Proprietatea este compusa din constructii in suprafata construita desfasurata totala de 13.153 mp si terenul aferent in suprafata de 63.769 mp, amplasat in intravilanul comunei 1 Decembrie. Beneficiaza de toate utilitatile primare. Electricitatea este disponibila pentru procesele industriala (curent trifazic), apa potabila este disponibila prin intermediul unui put forat la o adancime de 50 m. Apele tehnologice si menajere sunt directionate catre statia de epurare a apelor proprie, apoi catre statia de tratare a comunei 1 Decembrie. Incalzirea se realizeaza prin intermediul unei centrale termice pe lemn.
Structura de rezistenta a constructiilor este realizata din elemente metalice, ancorate in fundatii simple de beton. Inchiderile perimetrale sunt realizate din panouri de tip „sandwich”, izolate termic si ignifugate, si tabla cutata tratata cu vopsea ignifuga.
La interior halele beneficiaza de instalatii de detectare si prevenire a incendiilor, instalatii de supraveghere video, luminatoare, pardoseli realizate din beton quartzat.
Inaltimea libera in hale este de 6 m, avand dimensiunea de 60×80, cu distantele intre traverse de 20 metri.
Spatii disponibile incepand cu 500 mp.

Adresa Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Zona: 

Caracteristici Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Disponibilitate:  Imediat
Suprafata teren:  63769mp
Suprafata inchiriabila:  500mp
Suprafata minima inchiriabila:  13153mp
Inaltime interioara:  6
Compartimentare:  Open space

Dotari si utilitati Spațiu industrial de inchiriat 1 Decembrie IF

Alte caracteristici spațiu industrial: Acces auto, Acces TIR, Uși de acces, Luminatoare, Teren împrejmuit, Pod rulant, La șosea, Posibilitate de compartimentare, Curent trifazic (380V)
Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun