Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Spațiu industrial Sibiu Vest SB

Zonă: Sibiu - Vest
ID Proprietate: CP630737

Preț: La cerere
(+ 19% TVA)

Parcul industrial este situat în orașul Sibiu, ca parte a zonei industriale occidentale care se întinde între autostrada E81 (DN1) și autostrada A1, de-a lungul Aeroportului Internațional Sibiu.
Parcul este amplasat pe strada Barcelona, ​​Sibiu, la 6 km de centrul istoric al orașului Sibiu și la 2,5 km de Aeroportul Internațional Sibiu, la 3 km de autostrada A1 și 1,3 km de E81 (DN1).
Zona Industrială de Vest din Sibiu a asigurat principalele investiții industriale noi în zona Sibiu, înregistrând în prezent o rată de creștere constantă.
Este un parc industrial / logistic modern, construit pentru a se potrivi, care include hale existente pentru Siemens, DPD și Doduco. Parcul are potențialul de a fi extins la cerere.
Această ofertă reprezintă o propunere de clădiri industriale care pot fi dezvoltate la semnarea unui acord de pre-construcție.


Adresă Spațiu industrial Sibiu Vest SB

Oraș: Sibiu

Zonă: Vest

În apropiere: Aeroportul Sibiu, Zona Industriala de Vest


Caracteristici Spațiu industrial Sibiu Vest SB

Disponibilitate: Imediat

Suprafață teren: 20000mp

Suprafață utilă: 5951mp

Suprafață construită: 10000mp

Înălțime interioară: 11.5

Compartimentare: Open space

Dotări și utilități Spațiu industrial Sibiu Vest SB

Alte caracteristici spațiu industrial: Acces auto, Acces TIR, La șosea, Luminatoare, Oportunitate de investiții, Posibilitate de compartimentare, Teren împrejmuit

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun


Proprietăți similare