Crosspoint Imobiliare
Sună-ne Cere ofertă Cere ofertă

Spațiu logistic Cluj- autostrada A3

Zonă: Floresti
ID Proprietate: CP707100

Preț: 39.000€ /lună
Nu se aplică TVA

Poziționat strategic la ieșirea din oraș Cluj-Napoca – Oradea cu acces direct din DN1 și Drumul European 60. Clujul este al treilea oraș ca mărime din România și unul dintre cele mai bine dezvoltate economic.
Îmbunătățirile semnificative ale infrastructurii și apropierea de granița de vest pun Clujul în topul strategiei logistice de dezvoltare pe termen lung în România.

Standarde de înaltă calitate, inclusiv grilă flexibilă de 12 × 24 m, pereți despărțitori, sisteme de siguranță pentru stropire și incendiu, LED și iluminare naturală. Opțiuni flexibile pentru manevrele de andocare și rampe de încărcare. Zonele verzi peisagistice, cu servicii de management al parcului pe tot parcursul anului. Clădiri eficiente din punct de vedere energetic construite conform standardelor BREEAM și ratinguri ridicate ale EPC

Proprietatea aflată în ultima etapă de dezvoltare – Core & Shell. Poate fi livrat în 3 luni, în funcție de solicitarea chiriașului.


Adresă Spațiu logistic Cluj- autostrada A3

Oraș: Floresti

În apropiere: Ursus, Englmayer, EVW Holding (Scania), Liebherr Group, Schnell Heavy Logistics


Caracteristici Spațiu logistic Cluj- autostrada A3

Disponibilitate: Imediat

Suprafață teren: 65800mp

Suprafață utilă: 10000mp

Suprafață construită: 28000mp

Înălțime interioară: 12

Compartimentare: Open space

Dotări și utilități Spațiu logistic Cluj- autostrada A3

Alte caracteristici spațiu industrial: Acces auto, Acces TIR, Curent trifazic (380V), La șosea, Luminatoare, Posibilitate de compartimentare, Teren împrejmuit, Uși de acces

Amenajare străzi: Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun